quarta-feira, 8 de janeiro de 2014

Dyr og fugle har ikke kun været genstand for undersøgelse, men af ​​dyb og absorbere interesse.

Dyr og fugle har ikke kun været genstand for undersøgelse, men af ​​dyb og absorbere interesse.

Vores katte og alle omkring dem. Forord.

"Hvad er noget som helst, men som 'tis værdsat?"

Troilus og Cressida, Act II.

Følgende noter og illustrationer af og respektere Cat er resultatet af over halvtreds års forsigtig, betænksom, heedful observation, megen forskning, og ikke urentabelt opmærksomhed på fakta og fantasier af andre. Fra et lille barn til i dag, har den kærlighed til naturen været min chef glæde, dyr og fugle har ikke kun været genstand for undersøgelse, men af ​​dyb og absorbere interesse. Jeg har bemærket deres vaner, så deres veje, og fundet varig glæde i deres kammeratskab. Denne kærlighed af dyreliv og natur, med alle dens stemninger og faser, er vokset med mig fra barndom til manddom, og er ikke den mindst underholdende del af min alderdom.

Blandt dyrene muligvis den mest perfekte, og helt sikkert den mest hjemmemarked, er Cat. Jeg tænkte ikke så altid, at have haft en bias imod det, og var lidt tid at komme til denne tro, men alligevel, sådan er det faktum. Det er en veritabel del af vores husholdning, og er både nyttigt, rolig, kærlig, og pynt. Den lille eller stor hund kan betragtes og kælet, men er generelt ubrugelig, den kat, et kæledyr eller ej, er service. Var det ikke for vores katte, rotter og mus ville overskredet vores hus, bygninger, kultiveret og andre lande. Hvis ikke der var millioner af katte, ville der være milliarder af skadedyr.

Lange aldre af vanrøgt, mishandling, og absolut grusomhed, med ringe eller ingen mildhed, venlighed, eller uddannelse, har gjort Cat selvhjulpne, og fra dette udspringer de vidunderlige iagttagelsesevne, er koncentrationen af ​​der producerede en tilstand analog til ræsonnement, ikke blandet med frygtsomhed, forsigtighed, vildskab og en retaliative natur.


"Den gamle dame"



Source: Cats

Nenhum comentário:

Postar um comentário